top of page

Minicrèche 't Regenboogje

Op ons domein is er ook plaats voor kinderopvang 't Regenboogje, erkend door Kind & Gezin.

 

Deze groepsopvang is verbonden met de hoofdzetel VZW 't Zonnetje te De Pinte en groepsopvang 't Sprookjesparadijs te Kruishoutem. Wij hebben een vergunning voor 22 kindplaatsen, worden gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid en voldoen aan alle door de overheid gestelde eisen.

 

De kinderen worden opgevangen in 2 verticale leefgroepen, de baby- en peuterleefgroep.

 

't Regenboogje streeft een pluralistische visie na.

 

Wij bieden ontwikkelingskansen aan zodat het kind zich maximaal kan ontplooien. Wij creëren een omgeving waarin het kind centraal staat, met daarbij de nodige structuur die kinderen veiligheid biedt voor een optimale persoonlijkheidsontwikkeling.

 

Wij bieden opvang aan voor kinderen van 0 tot 3 jaar, ten laatste tot 3.5 jaar in de overgangsfase van kinderdagverblijf naar kleuterklas. Een samenwerking met de kleuterafdeling van GO! Basisschool TalentenSprong is hierbij een meerwaarde. Kinderen van onze groepsopvang kunnen via allerlei combinatiemogelijkheden een op gezinsmaat uitgewerkte en zeer geleidelijke overgang maken naar de kleuterschool. Voor kinderen die in de aanpalende kleuterschool ingeschreven zijn organiseren wij ook wenmomenten ter voorbereiding van de volgende stap in hun traject.

 

Contact opnemen met de minicrèche kan telefonisch op het nummer 0499 93 47 20 of per e-mail via regenboog@kdvzonnetje.be.

bottom of page